вівторок, 24 січня 2012 р.

Щодо формату Засідань клубу

Засідання триватиме з 18.00 до 19.30. Воно проходитиме у формі виступів-презентацій учасників за підпитаннями теми. Між виступами учасними можуть робити зауваження до сказаної інформації, задавати питання, проводити дискусії, або взагалі оскаржувати думку і наводити протилежну ( так навіть цікавіше). Кожен учасник, який робить виступ, має зацікавити слухачів змістом свого повідомлення, але не розтягувати його. Викладач-експерт, який буде присутній на насіданні, вводитиме свої уточнення та коментарі до сказаного. Після виступів кожен учасник має 2 хвилини, щоб зробити висновок із теми і висловити власну думку. У кінці засідання ми надаємо слово експерту.
На деяких засіданнях організатори надаватимуть кейси учасникам, об'єднуючи їх у групи. Кожен зможе навести власний варіант вирішення тієї чи іншої актуальної проблеми.
Тема та її підпитання надаватимуться заздалегідь.Кожен учасник має бути підготовлений до виступу або обговорення теми!
Реєстрація усіх учасників обов'язкова! Бажаючі виступити обирають підтему (або можуть запропонувати свою) та повідомляють про неї організаторам.Не бійтеся робити доповіді, це не так складно та не забере у вас багато часу. Оцінку вам теж не ставлятимуть :)
Завершуватимемо засідання обговоренням наступної теми. Засідання відбуватимуться 1 раз на місяць.

Немає коментарів:

Дописати коментар